Korfbalvereniging Mariarade - Korfbalvereniging Mariarade

Al meer dan 50 jaar onze korfbalvereniging.

Tafeltennisvereniging TTV - T.T.V. Hoensbroek
Tafeltennisvereniging T.T.V. Hoensbroek bestaat in 2017 50 jaar en is voortgekomen uit de stichting Sport & Spel. Na het opheffen van de stichting, is de afdeling tafeltennis op 7 februari 2002 als zelfstandige vereniging verder gegaan onder de naam T.T.V. Hoensbroek. Ook tijdens de periode van de stichting heeft de vereniging met een eigen bestuur gefunctioneerd. TTV Hoensbroek is aangesloten bij de NTTB, de Nationale Tafeltennisbond. Het aantal leden bedraagt op dit moment ongeveer 30. Het is een vereniging die de sportieve prestaties van haar leden volledig ondersteunt en de middelen die daarvoor nodig zijn, beschikbaar stelt. Men besteedt ook aandacht aan het clubgevoel door tal van activiteiten te organiseren.

Handboogvereniging Willem Tell - Willem Tell S.C.
Als je op zoek bent naar een leuke en gezellige handboogvereniging ben je bij Willem Tell S.C. aan het goede adres. Het is de leukste handboogvereniging van Limburg en omstreken.

Duiksportvereniging Karcharias - DC Karcharias
Heb je nog nooit gedoken, maar altijd al eens gedroomd om te ‘proeven’ aan deze prachtige sport? Maak dan een afspraak voor een proefduik – eerst in het zwembad om de apparatuur een beetje te leren kennen en daarna buiten, je bent van harte welkom!!

Scouting - Scouting de Stutters
Scouting staat voor uitdaging! Scouting is een superleuke en actieve manier om vrije tijd te besteden. Samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en de leefomgeving, zelfstandigheid en ontwikkeling zijn belangrijke thema’s binnen Scouting. Naarmate de jeugdleden ouder worden, neemt de begeleiding af en de zelfstandigheid toe. Tijdens de opkomsten doet uw kind verschillende activiteiten en leert op deze manier allerlei vaardigheden. Om voor een afwisselend aanbod van activiteiten te zorgen, wordt er gebruik gemaakt van acht activiteitengebieden. Een activiteitengebied is een verzameling van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen. Voorbeelden van activiteitengebieden zijn Buitenleven, Identiteit en Veilig & Gezond.

Hoensbroekse aquariumvereniging - AquaTropica
Deze vereniging is opgericht op 8 april 1951 en aangesloten bij de Nederlandse Bond Aquarium en Terrarium (NBAT). Word lid van de aquarium- en terrariumvereniging en profiteer van de vele extra's: lezingen, uitstapjes en hulp bij de inrichting van uw aquarium of terrarium. Bovendien ontvangt u maandelijks het tijdschrift "Het aquarium".